Takskottning Kalmar

takskottning i kalmar

Välkommen till Takskottning Kalmar. Vi erbjuder professionella takskottare i Kalmar som snabbt och effektivt skottar ditt tak. Vi har lång erfarenhet av takskottning och erbjuder idag takskottning i flera olika städer över hela Sverige vilket gör oss till en av de största företagen som arbetar med takskottning i landet. Våra arbetare är kunniga och har erfarenhet av även de svåraste takskottningsjobb. De gör alltid ett bra jobb oavsett hur svårt ditt tak är att skotta.


Att låta snö ligga i för stor mängd på ditt tak kan orsaka stora skador. Snö är tungt och tyngden ihop med det faktum att snö smälter innebär att ditt tak kan drabbas av både fukt- och krosskador om stora mängder snö får ligga på ditt tak för länge. Dessutom finns alltid en stor risk för snöras som i värsta fall kan skada människor eller egendom i närheten av ditt tak.


Slipp oroa dig för allt detta genom att kontakta oss på Takskottning Kalmar. Vi tar snabbt och effektivt bort all snö från ditt tak på nolltid.
Här på Takskottning Kalmar använder vi oss enbart av ny modern utrustning som effektiviserar vårt arbete och ser till att det blir så säker som möjligt. Våra takskottare arbetar alltid i sammansvetsade team för att ytterligare effektivisera arbetet. När du kontaktar oss på Takskottning Kalmar kan du vara säker på att du får bästa möjliga takskottning i av ditt tak.

Nu kan vi även erbjuda flyttstädning i Kalmar till förmånliga priser.

Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag.